GIETVLOEREN, IDEAAL VOOR IEDER INTERIEUR

GIETVLOEREN, IDEAAL VOOR IEDER INTERIEUR

gietvloer

De gietvloer is niet de eerste vloer waar de meeste mensen aan denken. U wellicht ook niet. Toch bent u hier beland en dat is helemaal niet zo raar. Gietvloeren zijn namelijk geschikt voor ieder interieur en bieden mogelijkheden die u met andere vloersoorten niet heeft. Die luxe met de bijkomende lange levensduur, lage onderhoud en relatief lage installatiekosten maken van de gietvloer een geduchte kandidaat om uw nieuwe vloer te worden. Ook woonbeton en vloercoating komt hiervoor in aanmerking.

Gietvloeren bieden trendy mogelijkheden, maar ook hele hygienische voordelen die met name in de badkamer en keuken heel praktisch kunnen zijn. De gietvloer is voor ieder interieur!

gietvloer flakes

Een beter beeld van de mogelijkheden

Een van de belangrijkste voordelen van de gietvloer is het feit dat deze waterdicht is en dus prima gebruikt kan worden in de keuken en de badkamer. Er kan zelfs op worden gedoucht. Dat is iets waar mensen van op kijken, maar is eigenlijk heel logisch. De vloer is naadloos, kan het water makkelijk leiden naar het doucheputje en houdt geen vocht vast waardoor de vloer niet wordt aangetast. Zo is de vloer ook eenvoudig schoon te maken én te houden. Ideaal.

System_PU2030_Home_160x120_01_c8c88220b0

Verder zijn gietvloeren verkrijgbaar in bijna alle trendy kleuren die u maar kunt bedenken. Zo past de vloer altijd bij uw wensen én uw interieur.

Verder vereist de gietvloer geen speciale schoonmaakmiddelen en is de vloer naadloos. Dit maakt het schoonmaken van de vloer erg eenvoudig en blijft ook het onderhoud zeer betaalbaar.

Gietvloeren kunnen bovenop bestaande vloeren worden geplaatst. Dit bespaart niet alleen een hoop tijd, maar ook een hoop geld. Wederom ideaal.

 


Barefoot Floors Nieuws: