Unipro Garant Systeem

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten worden gemaakt. Een foutje, ongelukje kan grote (financiële) gevolgen hebben. De ervaring leert dat algemene voorwaarden u niet altijd kunnen vrijwaren. Vaak is het de vraag wiens voorwaarden in voorkomende gevallen gelden. Unipro biedt u hierin de helpende hand.

Wij staan achter onze producten en adviezen

Schade die is veroorzaakt door een gebrek in een door Unipro geleverd product en/of een fout in een door Unipro gegeven schriftelijk advies zijn met het Unipro-Garant-Systeem verzekerd. Vervangingskosten worden vergoed (exclusief de vervolgschade).

Sluit daarom het Unipro-Garant-Systeem af voor projecten. Dit biedt zowel de applicateur als de opdrachtgever zekerheid.

Extra zekerheid voor de eindgebruiker

Helaas houden bedrijven soms op te bestaan. Stel dat dat uw bedrijf betreft… op wie kan de eindgebruiker zich dan beroepen? Met de Unipro-Excedent-Garantie als vast onderdeel van het Unipro-Garant-Systeem kan de eindgebruiker in deze situatie direct bij ons terecht. De garantie op ons product of advies blijft dan ongewijzigd van kracht.

Met het Unipro-Garant-Systeem kunt u uw opdrachtgever minimaal 5 jaar zekerheid bieden. Wij sluiten met u een overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar u en naar uw opdrachtgever.

Uw opdrachtgever eist kwaliteit èn zo min mogelijk overlast. Het Unipro-Garant-Systeem past perfect in dat eisenpakket.

Aanvragen garantie

De applicateur vraagt voorafgaand aan het project de garantie aan door middel van het aanvraagformulier. Unipro organiseert de rest. De applicateur betaalt geen premie en heeft geen eigen risico. De applicateur kan de opdrachtgever dus heel gemakkelijk de zekerheid bieden die gevraagd wordt. Unipro sluit met de applicateur de overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar de applicateur en naar de opdrachtgever.


Barefoot Floors Nieuws: