Barefoot Floors

Altijd in vorm

Op en top design en oersterk. Gietvloeren vormen de beste basis voor elke leef- en werkruimte. Ze zijn naadloos, kleurecht, kras- en vochtbestendig, slijtvast, geluidsdempend en gaan tientallen jaren mee. Een gietvloer is geschikt voor elke ondergrond en moeiteloos te combineren met vloerverwarming. Ook het schoonhouden van een gietvloer is uiterst comfortabel: even dweilen met een vochtige microvezeldoek is voldoende. Het mooiste van een gietvloer is de uitstraling; elke ruimte leeft ervan op. De mooiste gietvloeren vindt u bij Barefoot Floors.


Arturo_Gietvloer_met_Arturo_Flakes_sanitair   fullsizeoutput_59d

Waarom een gietvloer van Barefoot Floors?

Barefoot Floors weet als geen ander hoe een gietvloer hoort te zijn. Met ruime ervaring en vakmanschap, leveren wij de hoogste kwaliteit gietvloeren, de beste service en voorwaarden aan particulieren en professionals, en dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

richting-city-roots   IMG_5999

De pluspunten van Barefootfloors gietvloeren op een rij:

Topkwaliteit: Onze gietvloeren worden gemaakt van de allerbeste bestanddelen. Daarom zijn ze nog slijtvaster, krasbestendiger en kleurechter dan andere gietvloeren. Hoe we dat doen? Door nauwe samenwerking met de fabriek en TNO. Zo werken we continu aan de ontwikkeling en toepassing van de optimale materiaalmix. Wij werken volgens de richtlijnen van de N.O.A..

Topservice: Uitgebreid kleuradvies, intake, en een persoonlijke oplevering; wij nemen de tijd voor u en uw gietvloer. Vanaf het eerste contact tot en met het inspecteren van de gelegde gietvloer. Wilt u zich liever eerst vrijblijvend oriënteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vakmanschap: Het ‘leggen’ van een gietvloer is werk voor de vakman. Barefoot Floors werkt met een vast team applicateurs. Stuk voor stuk vakmensen, met veel ervaring en enthousiasme voor hun werk. De beste garantie voor het beste resultaat gietvloeren.

Keuzemogelijkheden: Met verschillende productlijnen en een onbeperkte keuze in kleur, design en afwerking ontwerpen wij samen met u een unieke gietvloer of wandafwerking. Voor een grote of een kleine ruimte. U kunt bij ons terecht vanaf een paar vierkante meter.

Zekerheid:  Het vak beheersen wij als geen ander,  de producten die we gebruiken hebben wij zorgvuldig voor u geselecteerd. Wij werken wij uitsluitend met gerenommeerde kwaliteitsproducten van m.n. Leefbeton, Romar Voss, Arturo Flooring, PM Lisse, Valpaint, Marmorini, Uzin, Mapei en Coprox. Samen met deze A-merken en het Unipro garantplan staan wij garant voor kwaliteit van elk project. Standaard tot 5 jaar na de oplevering van uw vloer.

Dat geeft onze klanten de zekerheid dat zij altijd waar voor hun geld krijgen.

Bent u geïnteresseerd in nieuwe vloer? Bezoek onze 300M2 grote showroom in Westerhoven (op afspraak).

IMG_1936   fullsizeoutput_6b8

Wilt u meer informatie of een prijs weten? Bel ons op 06 42 03 5650 of vraag een vrijblijvende offerte op.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden


Barefoot Floors Nieuws: