Siergrindvloeren

siergrin

 

Siergrind heeft een natuurlijke, warme en bijzonder stijlvolle uitstraling. Deze mooie decoratieve vloerafwerking heeft ongekende mogelijkheden in kleurencombinaties en korreldiktes.
De talloze kleurmogelijkheden gecombineerd met de gunstige eigenschappen van het materiaal maken deze vloerafwerking geschikt voor ieder soort interieur, of het nu gaat om een klassieke of een moderne design inrichting.
Een siergrindvloer  is duurzaam en zeer gemakkelijk in het onderhoud. Hierdoor is de siergrindvloer dé ideale vloer voor gezinnen met kinderen of huisdieren, maar ook voor winkels en kantoorruimtes.

 

Siergrind bestaat uit gewassen, gedroogd en op maat gezeefd kwarts. In de fabriek wordt het grind op de naar u gewenste kleur gebracht. De kleuren zijn vrijwel onbeperkt onderling te mengen. Op iedere ondervloer brengen wij eerst de juiste primer aan om zuiging van de ondervloer te remmen. Hierdoor ontstaat een uitstekende hechting.
Voor intensief te gebruiken ruimtes, waar de kans op verontreiniging groot is, adviseren wij de openstructuur van siergrindvloer dicht te zetten. Na behandeling met deze unieke topcoat dringt vervuiling en/of water niet door in de siergrind maar blijft het op de beschermende toplaag liggen van de siergrindvloer. Hierdoor is vet en vochtige vervuiling makkelijk te verwijderen. De siergrindvloer behoudt zijn natuurlijke antislip oppervlak, ook na behandeling met een topcoat.
Een siergrindvloer kan op nagenoeg iedere ondervloer worden aangebracht. In principe is iedere verharde minerale ondervloer geschikt ofwel elke vormvaste ondergrond (zandcementvloeren, bestaande gietvloeren, tegels en monoliet afgewerkte betonvloeren). Daarnaast is een siergrindvloer ook uitermate goed te combineren met vloerverwarming.

sierg  siergr

siergrind trap  siergrind 1

 


Barefoot Floors Nieuws: