Betonlook vloeren

;

Betonlook vloeren

Een betonlook vloer is ideaal in onderhoud, de tekening van de vloer in combinatie met de minimale structuur zorgt ervoor dat vervuiling niet zo snel opvalt. Ideaal als er intensief geleefd wordt.

Soorten betonlook vloeren

Betonlook vloeren kun je onderverdelen in mineraal gebonden systemen (cement en water) en kunstharst gebonden systemen (hars of epoxy en vulstoffen). De mineraal gebonden systemen zijn duidelijk achterhaalt door de kunstharst systemen. Deze zijn sterker en van zichzelf veelal waterdicht. Tevens verkleuren de producten niet of nauwelijks als ze nat worden, ook al zijn ze nog niet afgelakt. De kunstharst systemen zijn vele malen sterker als de mineraal gebonden systemen.

Wij laten u graag alle mogelijkheden live zien tijdens een bezoek aan onze grote showroom in Westerhoven.

Een betonlook op de gehele verdieping maakt de woning visueel ruimtelijker

Geen dorpels meer en overal dezelfde afwerking zorgt ervoor dat de ruimtes binnen de woning met elkaar verbonden worden en geven daardoor een ruimtelijk effect. Een betonlook afwerking kan ook doorgetrokken worden op een trap of zelfs een meubelstuk of vensterbank.

Less is more

Door de minimalistische uitstraling geeft de betonlook vloer rust aan de ruimte.
Daarnaast zullen meubelen en andere inrichting de aandacht krijgen die ze verdienen. Door de rustige achtergrond krijgt al het aanwezige in de ruimte een extra attentiewaarde.